Naprapati

"Personlig veiledning, kvalitet og trygghet"

Naprapat


Kathrine Brusletto Eliassen


Er utdannet naprapat fra Naprapat høgskolan i Stockholm 2001,  Idrett grunnfag fra høyskolen i Alta 1997 og Medisinsk akupunktur via Norges Naprapat forbund 2012. Har gjennomført obligatoriske etterudanningskurs innen øvre og nedre ekstremitet innenfor naprapati, i regi av Norges Naprapatforbund. Medlem av Norges Naprapat forbund. Jobbet 10 år i Bergen først på Ryggklinikken så på Tali treningssenter. før hun flyttet tilbake til Geilo i 2011.Hva er Naprapati


Naprapati betyr å korrigere årsak til smerte.  Ordet kommer av det tsjekkiske ordet "napravit", som betyr å korrigere, og det greske ordet "patos" som betyr smerte. Innenfor naprapatiens behandlingssystem er manipulasjon, mobilisering, massasje, muskeltøying, artikulering og triggerpunktsbehandling.


Disse metodene blir ofte brukt i kombinasjon for effektivt å behandle muskel- og skjelettplager.Hva behandlingen brukes for:


Vonde rygger er den vanligste plagen pasienter søker hjelp for, men naprapater behandler også hodepine, nakkesmerter, muskelspenninger, isjias, idrettskader m.m.

Aktiv Helse

Vesleslåttv. 19, 3580 Geilo

Amfi Bygg 2

Kiropraktor tlf. 32 09 39 70

Fysioterapeut tlf. 32 09 39 71

Naprapat tlf. 95 06 58 83