Kiropraktikk

Kiropraktor

med offentlig godkjenningKiropraktor Marianne Krüger


Utdannet kiropraktor i 1991 ved Skandinaviska Kiropraktor Högskolan, Stockholm, medlem av KFS. Siden den gang vært yrkesaktiv, kontinuerlig tatt mer utdannelse og de siste år drevet klinikken i Geilo sentrum i fellesskap med fysioterapeut Siri Gaustad Kvinlog.


Eksempler på kurs: kiropraktiske undersøkelse og behandlingsteknikker, radiologi, nevrologi, rehabilitering, trening, soft tissue, tverrfaglige seminarer. I tillegg til kiropraktor bakgrunn som treningsinstruktør, massør og svømmeinstruktør. Jobber fulltid på Aktiv Helse.


Timebestilling


Online timebestilling. Ikke alle timer er tilgjengelig for online bestilling. Om du ikke finner en ledig time som passer på online booking er du alltid velkommen til å ringe 32 09 39 70.Kiropraktikk


Kiropraktikk omfatter undersøkelse, diagnostikk, behandling og forebyggelse av lidelser i muskel- og skjelettsystemet. Hvorfor du har vondt er et sentralt spørsmål. Samtale og grundig undersøkelse er nødvendig for å faststille om du kan ha nytte av kiropraktisk behandling.


På bakgrunn av diagnosen behandles ledd/ muskler/ og/ eller du kan få veiledning om tiltak du selv kan gjøre. Kiropraktisk manipulasjon er en naturlig og effektiv behandlingsmetode som mange har glede av.


Kir eller chir betyr hånd og en stor del av den kiropraktiske undersøkelse og behandling foregår med hendene.Kiropraktoren har rettighet til å:


  • Henvise pasienter direkte videre til spesialist, røntgen/ MR eller fysioterapi
  • Sykemelde pasientene sine i opptil 12 uker
  • Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.
  • For mer info se www.helfo.no under Privatperson/ Dekning av helseutgifter/ Kiropraktor
  • Behandling hos kiropraktor omfattes ikke av noen frikortsordning
  • Kiropraktoren på Aktiv Helse har direkteoppgjørsavtale med HELFO